Over mij

Hi, aangenaam kennis te maken. Ik ben Risja, het gezicht achter Ribella Beauty.

Ik ben huidcoach voor Hannah en medisch schoonheidsspecialiste in mijn eigen praktijk in Poeldijk, Westland.

Mijn grote passie is ‘de huid’ en alles wat daarmee te maken heeft. En dat is maar goed ook, want ik werk dagelijks aan het verbeteren van de huidconditie en het behandelen van huidproblemen bij mijn klanten. Zij kunnen rekenen op een ultiem verwenmoment in mijn salon. Ik vind het geweldig om te zien wat een mooie huid doet met het zelfvertrouwen van mijn klanten. Ze gaan stralend de deur uit en dan straal ik met ze mee.
 
Een gezonde huid bereik je niet met een paar keer per jaar een behandeling bij mij. Dit is altijd een samenspel tussen een gezonde leefstijl, gezonde voeding, de juiste supplementen en thuiszorg. In mijn salon zijn voedingssupplementen en Hannahproducten te verkrijgen die een perfecte aanvulling zijn op de behandelingen in de salon.

Van droom naar werkelijkheid

Ik werkte al jaren in de beautybranche, maar droomde van een eigen praktijk. En omdat dromen er zijn om te verwezenlijken werkte ik keihard om daar te komen. Jouw huid is in kundige handen bij mij.
In 2009 werd ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Mijn opleiding volgde ik aan het “International Instituut-Thomas” waarna ik afstudeerde in een huidkliniek op Curaçao. Goed worden en je blijven ontwikkelen in dit vak, betekent meters maken en blijven studeren. De medische wetenschap staat niet stil, dus dat deed ik ook niet! Naast mijn baan als schoonheidsspecialiste startte ik in 2015 met een nieuwe opleiding. Vanaf 2020 mag ik mezelf afgestudeerd Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie noemen. Vind je het leuk om meer te lezen over de opleiding bij U-consultancy? Klik dan op meer informatie. 

Iedere huid benader ik met een kundige blik

Met mijn ervaring en opleidingen biedt ik een totaalpakket aan (medische) kennis om jou en je huid het allerbeste te geven. Maar alles staat of valt met de liefde voor het vak en de wil om elke klant de beste ervaring te geven. Mijn klanten kijken uit naar elk bezoek en dat is voor mij het grootste compliment.
Ben je enthousiast geworden en zou je graag advies willen over jouw huid? Neem gerust contact met mij op. Ik help je hier graag bij!