Ribella Brow Essentials

"De Ribella Brow maar dan door jou! Op elk moment, wanneer jij het wil, zelf een Ribella Brow kunnen creëren? Dat kan nu! Met de Ribella Brow Essentials."

Product informatie

Mijn ESSENTIALS zijn te bestellen in verschillende pakketten. Bij elk pakket zit een QR-code waarmee je een tutorialvideo opent. Hierin leg ik stap voor stap uit hoe jij thuis jouw Ribellabrow kunt creëren. Zelf thuis je wenkbrauwen verven was nog nooit zo makkelijk!

De kits

Ribella Brow Essential Kit Basis

Heb jij voldoende aan alleen de verf, is dit een prima kit voor jou!
Uniek aan deze kit: er zit een duidelijke instructievideo bij. Zo kan jij vol vertrouwen aan de slag met jouw wenkbrauwen.

Ribella Brow Essential Kit Medium

Heb jij al een goede tweezer en een speciaal wenkbrauwschaartje in huis, dan is dit de perfecte kit voor jou! Uniek aan deze kit: er zit een duidelijke instructievideo bij. Zo kan jij vol vertrouwen aan de slag met jouw wenkbrauwen.

Ribella Brow Essential Kit Premium

Optimaal resultaat bereik je met de Premium producten die ik voor jou heb geselecteerd. Deze kit is perfect voor jou! Uniek aan deze kit: er zit een duidelijke instructievideo bij. Zo kan jij vol vertrouwen aan de slag met jouw wenkbrauwen.