YOS Health

"Wil je nog beter voor je lichaam zorgen door het nemen van supplementen, maar heb je geen idee wat je nou moet slikken?"

De specialisten van Yos zijn op zoek gegaan naar de beste formules en samenstellingen. Vanaf nu verkrijgbaar in mijn shop!
De hoogwaardige vitamines van YOS zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen en een geweldige aanvulling op je dagelijkse gezonde voeding. Alle vitamines zijn vegan en worden geproduceerd in Nederland. Goed voor jou en goed voor de wereld!
Volgens de consulenten van YOS moet gezond leven vooral niet te moeilijk zijn. Daarom hebben zij complete sets samengesteld met elk hun eigen specifieke effecten.

Welke supplementen zijn er verkrijgbaar bij Ribella Beauty?

Happy Hair

60 stuks
Haarcomplex
Draagt bij aan een gezonde haargroei en een mooie huid. Dankzij biotine blijft je haar sterk en glanzend en je huid zal gaan stralen.
						

B12 complex

120 stuks
Vitamine B12 helpt vermoeidheid te verminderen, zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen en verbetert het proces van celvernieuwing.

Magnesium

60 stuks
Magnesium is voor tal van processen in het lichaam belangrijk. Magnesium is goed voor de werking en behoud van soepele spieren.  

Vitamine D3

60 stuks
Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium en fosfor uit voeding. Vitamine D zorgt tegelijkertijd voor het behoud van sterke, soepele spieren en sterke botten en tanden.

Omega 3

60 stuks
Vegan EPA & DHA
De algenolie van YOS heeft een gunstige werking op de huid, hersenen, darmen, ogen en je hart.

Multi Woman

60 stuks
Multivitamine
Alles wat je nodig hebt in 1 capsule. Deze multivitamine bevat 41 verschillende vitamines, mineralen en andere stoffen. Voor meer energie!
						

De Daily Essential Set

3 potjes + Yos bottle
Multi Woman + Omega 3 + D3 Deze 3 toppers mogen eigenlijk bij niemand ontbreken. Bestel ze als set en je bent voordeliger uit!

Wil je graag een van deze supplementen bestellen?

Klik op de knop ‘informatie’ bij het product en je kunt het toevoegen aan je winkelmandje.